2.jpg

The Cyclist's Apartment

AGIOI ANARGYROI_ATTICA_GREECE
2015

 
 
 

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον πρώτο όροφο οικοδομής, στους Αγίους Αναργύρους.

 

Η κατασκευή του τελικώς τριώροφου κτιρίου, έγινε σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και με διαφορετικά υλικά κατασκευής. Είχε σχεδιαστεί με τη λογική των παλαιότερων Αθηναϊκών σπιτιών, στο όριο του δρόμου και με ‘πλάτη’ σε αυτόν, με εκτόνωση σε εσωτερική αυλή.

 

Το διαμέρισμα κατασκευάστηκε αρχικά τη δεκαετία του 1960 και δέχτηκε αρκετές επεμβάσεις και τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια των ετών. Για την ασφάλεια του συνόλου της κατασκευής, πραγματοποιήθηκαν μόνο οι απαραίτητες επεμβάσεις και καθαιρέσεις για την εργονομία και λειτουργικότητα ενός σύγχρονου διαμερίσματος.



Αρχιτεκτονική Μελέτη: Τέσσερις Διαστάσεις | Άννα Μαρούλη - Ιωάννα Καζελίδου

Χρόνος μελέτης: 2015

Renderings: Τέσσερις Διαστάσεις